Mūsu piedāvājums ēdienkartē

Bēru mielasta ēdienkarte var būt daudzveidīga. Turpretīm nevajag aizmirst, ka galvenais bēru mielasta mērķis – izrādīt cieņu aizgājējam, pagodināt viņu ar labu vārdu, atcerēties jaukus momentus saistītus ar aizgājēju, viņa sasniegumus, labos darbus. Bēru mielastam jābūt tradicionālam un pienācīgam – ne vairāk.

Mēs organizēsim mielastu, lai jums grūtā brīdī nevajadzētu patstāvīgi domāt par tādām lietām, kā ēdienkarte, viesu sasēdināšana un par visām tradīcijām kuras jāievēro. Organizācija piedāvā pagatavot nominālos ēdienus, novākšanu, noteiktu noteikumu ievērošanu. Mēs saprotam visu šī momenta smagumu, kad jāizvada pēdējā brīdī jums tuvs cilvēks. Ar mērķi ieekonomēt jūsu laiku un atvieglot darbu izvēloties pusdienu ēdienkarti, mēs saviem klientiem izveidojām pieejamus sekojošus pakalpojumus:

  • iespēju pasūtīt individuālu ēdienkarti(jūs nosaucat to, ko mīlat un ko jūs gribētu redzēt uz galda, mēs to pagatavojam);
  • palīdzība pusdienu organizēšanai mājās(mūsu komanda nodrošinās ar traukiem un produktiem).

atvadu-mielasti-edienkarte
atvadu-mielasti-riga
atvadumielasti-riga-edienkarte
atvadumielasti-riga
beru-mielasti-gaujas-lukss-zale-edienkarte-riga
beru-mielasti-gaujas-lukss-zale-edienkarte
beru-mielasti-gaujas-lukss-zale
beru-mielasti-gaujas-lukss-zale_mini
beru-mielasti-gaujas-lukss-zale_riga
beru-mielasti
mielasti-beres
mielasti-riga-atvadu

Kā arī mūsu darbinieki izstrādājuši gatavu optimālo ēdienkarti bēru mielastam. Jums atliek tikai nosaukt viesu skaitu, un mūsu personāls parūpēsies visu laikus pagatavot. Ar tiešu attieksmi, palīdzību mūsu komanda nodrošinās jūs ar visu šo, jums nevajadzēs ne par ko domāt.

Nav šaubu, ka smagā brīdī cilvēki var nezināt ko darīt, ar ko sākt. Jums jāatrod tikai pāris minūtes, lai noorientētos un pazvanītu mums. Mēs jebkurā momentā varam sākt gatavoties bērēm. Kā arī mēs atbildēsim uz jums interesējošiem jautājumiem, kas saistīti ar tradīcijām un paražām.

Ēdienu izvēle var būt daudzveidīga, balstoties uz tradīcijām un iespējām. Bērēs nav pieņemta izsmalcinātība un īpaši dārgi ēdieni, kas drīzāk apmierinās tuvinieku pašmīlību, bet ne izrādīs cieņu pret mirušo.

Galdus klāj vienkārši un atturīgi. Parasti klāj baltu galdautu, bet tas var būt arī citā tonī. Iededz baltas sveces. Bēru telpās uz atsevišķa galda var novietot mirušā fotogrāfiju. Telpas var dekorēt ar ziediem vai egļu zariem. Mirušā piemiņai galda galā vai citā vietā uzliek šķīvi ar galda piederumiem. Krēsla muguru var izrotāt ar egļu zariem, apsietu ar sēru lenti. Nazi un dakšiņu liek paralēli uz tukšā šķīvja. Blakus šķīvim var nolikt degošu sveci rotātu ar melnu lentu.

Blakus apsēžas tuvinieki, draugi un pārējie bēru viesi. Mielasta brīdī visi, kas vēlas var teikt atvadu vārdus, minot labus vārdus par mirušo un viņa labos darbus, raksturojot stāstu ar kādu atgadījumu no viņa dzīves. Mielasta laikā ar glāzēm nesitas. Pēc mielasta kāds no tuviniekiem visu vārdā var pateikties klātesošiem par atbalstu.

Mielastu rīko tikai mirušam, viņš ir tas, kam jābūt sarunas "centrā". Šeit noteikti nederēs diskusijas par politiku, jaunākās modes apspriešana, problēmas un citas sadzīves tēmas.

Lai mielasts izpildītu savas funkcijas, sarunas nepieciešams uzturēt pozitīvā atmosfērā, atceroties notikumus, kas saistīti ar mirušo, dalīties dzīves situācijās – veltīt vakaru cilvēkam, kurš no jums ir aizgājis...

Lai nerastos divdomīgas situācijas, kā arī, lai mielasts tiktu novadīts sirsnīgi un ar cieņu, būtu vēlams izvēlēties un iepriekš sarunāt ar kādu kompetentu personu, kas uzņemtos organizēšanu un uzturētu nepieciešamo atmosfēru(parasti šo funkciju pilda izvadītājs).

Runājot par viesu sasēdināšanu pie bēru galda, jāvadās pēc telpas iespējām un galdu izvietojuma. Galda galā jābūt vietai mirušam, tuvāk šai vietai jāsēž ģimenes locekļiem, pēc tam tuvākie draugi un beidzot visi pārējie – pēc tuvības mirušam principa.

Ja mielastā piedalās izvadītājs, viņam vēlams atrasties blakus mirušajam uzklātajai vietai pie galda, lai varētu pilnībā kontrolēt bēru mielasta gaitu.

Arvien vairāk tiek izmantotas galda kartes – atbildīgā persona par ēdieniem jau iepriekš sagatavo uz galda kartes ar viesu vārdiem, lai nerastos nekādi incidenti izvietojot viesus.

Online Rezervācija

  1. E-pasts(*)
    Lūdzu, ievadiet Jūsu e-pastu
  2. Tel.numurs(*)
    Lūdzu, ievadiet Jūsu tel.numuru
  3. Kods(*)
    Kods
    Invalid Input